EKONOMIK OGLAS
oglašivač:
fizičko lice
oglas obnovljen:
07.07.2024.
broj pregleda:
899
tip oglasa:
nudim uslugu
oglas prati:
0

Собе и апартмани Шумадија Богутовачка Бања

1.000,00 din
objavio/la:
smestajsumadija ( svi oglasi )
 
član od: 28.03.2022.
lokacija:
Kraljevo | Bogutovac
 
Raški okrug
 
Srbija
kontakt osoba:
Momčilo Mišić
telefon:
0641176545
Богутовачка Бања се налази у централном делу Србије, 200км јужно од Београда и 23 км од Краљева. Смештена је на обронцима планине Троглав, на надморској висини од 520 м и има благу континенталну климу. За разлику од других већих бања и неких туристичких центара у Србији, Богутовачка Бања се налази у незагађеној или боље речено скоро нетакнутој природи.
Богутовачка Бања познатија као “Неуро Бања”, своје епитете о “чудотворној лековитости”, “рају за живце”, ”извору новог живота”, стекла је захваљујући делотворној минералној води, изванредној клими без магле, мешања ваздушних струја и наглих промена притиска. Начини лечења су купање у базенима минералне воде уз активан одмор и рекреацију као и пијење ове лековите воде.

Располажемо са 12 соба и 24 лежаја, а од тога два апартмана. Остало су једнокреветне и двокреветне собе. Сваки спрат има кухињу чија је употреба бесплатна и расположива је свим гостима "Шумадије" . Свака соба има WiFi, ТВ и климатизацију. Постоје собе са својим купатилом и собе са заједничким коришћењем купатила за сваку структуру гостију. Један апартман се налази у оквиру објекта, а други је дуплекс апартман и он је издвојен. Могућ је и пријем групних посета, спортиста, планинара, излетника.
POSETITE WEB SAJT OGLAŠIVAČA
MojaKnjizara.RS : Sve za školu i kancelariju
Hausmajstor: 060 731 88 09