Mali oglasi Lisica.RS Budite informisani, pridružite se našem Viber kanalu!
 
EKONOMIK OGLAS
oglašivač:
fizičko lice
oglas obnovljen:
05.01.2023.
broj pregleda:
377
tip oglasa:
nudim na prodaju, nekorišćeno/neraspakovano
oglas prati:
0

Proizvodnja metli od sirka

cena na upit
objavio/la:
ticketinfo ( svi oglasi )
 
član od: 16.02.2022.
lokacija:
Beograd
 
Beogradski okrug
 
Srbija
kontakt osoba:
Slavica
telefon:
0641447592
Možemo izraditi bilo koju metlu po vašoj specifikaciji
Podatak koji je izuzetno važan, a koji govori o kvalitetu naših metli je taj, da se sirovina, tj. sirak koji  koristimo za izradu metli, uzgaja uparavo na vojvođanskim poljima i  po svom kvalitetu je priznat u celom svetu  i spada među najkvalitetnije , a koji se koriste za izradu metli.
Pri procesu proizvodnje izuzetno vodimo računa da se u samom procesu izdvoji škart, te da vi kao kupac dobijete samo primerke koji su vrhunski i što se tiče izgleda-načina obrade, i što se tiče kvaliteta.
Iako se slobodno može reći, da se svaka izrađena metla može smatrati malim remek delom,  zbog načina izrade, koji je praćen ručnom proverom svake urađene metle, to ne znači da je cena prema tome formirana, već  da je naša obaveza da svaki kupac bude zadovoljan, primarna i uvek ispunjena.
U našoj proizvodnji metle se izrađuju na taj način, da počev od sirka, pa do bukove drške, metla je izrađena od  materijala koji ne zagađuju okolinu, već su i biorazgradivi, što će reći, da se nakon višegodišnje upotrebe, drška i metlica mogu upotrebiti kao bio masa.
Izuztetno je važno naglasiti, da je tradicija naše firme za izradu metli, metlica i četki preko trideset godina, razvojni put je tekao tako da su naše metle tražen proizvod i u zemljama regiona, kao i  zemljama Evropske Unije
Kontakt, Slavica 064 144 75 92
POSETITE WEB SAJT OGLAŠIVAČA
MojaKnjizara.RS : Sve za školu i kancelariju
Hausmajstor: 060 731 88 09
Otkup Automobila
SEO Optimizacija sajta
Otkup i prodaja automobila Beograd
Divčibare smeštaj
Otkup automobila Beograd
Stošić Agencija za selidbe Beograd