Lidl otvara dve nove prodavnice

Kompanija Lidl Srbija će u četvrtak, 6. juna otvoriti dve nove prodavnice u našoj zemlji. Otvara se još jedna prodavnica u Beogradu, u naselju Kaluđerica na adresi Smederevski put 39, a istog dana, sa radom će početi i prva Lidl prodavnica u Smederevskoj Palanci na adresi Sinđelićeva 13. Sa ovim talasom širenja mreže, jedini diskontni lanac u našoj zemlji brojaće 72 prodavnice širom Srbije.
Veliko otvaranje
                 
#12 od 02.06.2024.
„Pažljivim osluškivanjem potreba potrošača i u domenu naše politike ekspanzije, trudimo se da prisustvo osiguramo tamo gde je najpotrebnije. Drago nam je što je došao trenutak da i potrošačima u Kaluđerici i Smederevskoj Palanci ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta - i to baš u njihovom komšiluku“, izjavila je Marija Kojčić iz Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Obe prodavnice, građene su u skladu sa najmodernijim principima gradnje uz implementaciju održivih rešenja svetskog standarda, koji dolikuje modernoj društveno odgovornoj kompaniji. Tako na primer, više od 30% parcele prodavnice u Kaluđerici čini zelenilo, a na parkingu ispred same prodavnice obezbeđena su dva električna punjača koje će potrošači moći da koriste potpuno besplatno dok obavljaju svoju kupovinu.

Kao i do sada, Lidl Srbija se postarao da uz otvaranje novih prodavnica, učestvuje i u realizaciji infrastrukturnih projekata koje su od koristi za lokalne zajednice. I ovog puta, kompanija je pomogla i investirala u deo saobraćajne infrastrukture u okolini parcele.

Smederevska Palanka ima iznenađenje od Lidla - kompanija je obezbedila „baby box“ paket proizvoda za sve nove roditelje u ovom gradu. Sve mame i novorođenčad, koja stignu na svet u danima od 6. do 13. juna u Opštoj bolnici „Stefan Visoki“, dobiće Lidl proizvode za negu i brigu, koji su im neophodni za njihove prve dane.

Prilikom Lidlove investicije u prodavnice u Kaluđerici i Smederevskoj Palanci, sklopljena je saradnja sa oko 50 srpskih firmi izvođača i podizvođača radova, a otvaranjem dve nove prodavnice, Lidl Srbija tim zaposlenih će se proširiti za oko 80 novih koleginica i kolega.
6
heart_plus
heart_minus
2
Tagovi
koristan link: lidl.rs

LIDL

OTVARANJE

MARKET

SMEDEREVSKA PALANKA

KALUĐERICA

SMEDEREVSKI PUT

PORODILJE

POKLON

BOLNICA

STEFAN VISOKI

PRODAVNICA

TRGOVINA

NOVO

Veliko otvaranje
najnovije

 
 
KOMENTARI
Ime: ( obavezno )
Komentar: ( obavezno )
pravila za postavljanje komentaraKomentari koji ne prate temu, sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, političke poruke, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja. Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.
Desa
02.06.2024. 18:53
Ako, baš volim, da pozatvara ove derikože iz drugih trgovina
2
heart_plus
heart_minus
0
Ime: ( obavezno )
Komentar: ( obavezno )
pravila za postavljanje odgovoraOdgovori koji ne prate komentar na koji se odnose, sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, političke poruke, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg odgovora pre postavljanja. Takođe, trudite se da odgovor bude gramatički korektan i smislen. Hvala.
Vaša reklama OVDE, pozovite 063/311-094
MojaKnjizara.RS : Sve za školu i kancelariju
Hausmajstor: 060 731 88 09