Vraća se poznati trgovinski lanac

Poznati trgovinski lanac za prodaju tehnike, koji je sa tržišta Srbije nestao pre dve godine, ponovo otvara svoje radnje.
Korisno je znati
                 
#10 od 30.05.2024.
Dobro poznati lanac marketa tehnike Win Win, koji se tokom leta 2022. godine utopio u markete Tehnomanija i nastavio da posluje pod njihovim imenom i patronatom, ponovo otvara svoje radnje, a aktiviran je i web sajt za online prodaju.

Već je otvoreno nekoliko radnji u unutrašnjosti Srbije, a iz Win Win-a samouvereno najavljuju bar 40-ak novootvorenih marketa do kraja tekuće godine.

Poslovaće i dalje pod patronatom Tehnomanije, ali pod svojim starim imenom Win Win. Najavljuju standardnu ponudu IT opreme, bele tehnike, malih kućnih aparata, telefona i svega onoga po čemu je Win Win i ranije bio prepoznatljiv.

Mnogi kupci su sentimentalno bili vezani za Win Win i nisu bili oduševljeni njegovim gašenjem. Ostaje nam da vidimo da li će čuveni marketi tehnike uspeti da povrate svoju staru slavu, a dok ne stignu i u Vaše mesto, porudžbine možete obavljati preko njihovog web sajta, čiji link možete naći neposredno ispod ovog članka.

Možete nam u komentarima ovog članka ostaviti svoje mišljenje o povratku poznatih marketa, kao i svoja očekivanja u pogledu asortimana robe i cenovne politike.

U međuvremenu, neka bude kao što je nekada bilo : I na webu i na zemlji - Win Win!
3
heart_plus
heart_minus
1
Tagovi
koristan link: winwin.rs

WINWIN

TEHNIKA

IT OPREMA

AV

VIDEO NADZOR

MALI KUĆNI APARATI

BELA TEHNIKA

TELEFONI

TABLETI

KOMPJUTERI

LAPTOPOVI

TEHNOMANIJA

Korisno je znati
najnovije

 
 
KOMENTARI
Ime: ( obavezno )
Komentar: ( obavezno )
pravila za postavljanje komentaraKomentari koji ne prate temu, sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, političke poruke, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja. Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.
Joxxxa
31.05.2024. 12:31
Tehnomanija za mene nikada nije bila mesto gde se kupuju kompjuteri. Za belu tehniku DA, ali za kompjutere nikako. Win Win je tu dosta dobar, ali samo dok je bio samostalan. Da li će imati smisla ako nastavi da posluje pod Tehnomanijom, ne verujem...
3
heart_plus
heart_minus
0
Ime: ( obavezno )
Komentar: ( obavezno )
pravila za postavljanje odgovoraOdgovori koji ne prate komentar na koji se odnose, sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, političke poruke, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg odgovora pre postavljanja. Takođe, trudite se da odgovor bude gramatički korektan i smislen. Hvala.
ivan
02.06.2024. 14:27
Tehnomanija je prava katastrofa od trgovine, a ni WinWin nije bio mnogo bolji. Imali su OK asortiman dok su radili samostalno, ali je kvalitet bio očajan, a za reklamacije sam uvek morao žestoko da se cimam!
2
heart_plus
heart_minus
0
Vaša reklama OVDE, pozovite 063/311-094
MojaKnjizara.RS : Sve za školu i kancelariju
Hausmajstor: 060 731 88 09