Pridružite se našem WhatsApp kanaluPridružite se našem Viber kanalu
27.06.2024.

Bauhaus, Hrvatska : Srpanj 2024

31.07.2024.
Alati i mašine, Audio, foto i video uređaji, HoReCa, Klima uređaji, Nameštaj, Odeća i obuća, Opremanje kupatila, Ostalo za kuću i stan, Rasveta, Sportska oprema, Sve za baštu i dvorište, Sve za gradnju i održavanje, Sve za kancelariju, Sve za leto, Sve za slavlja i praznike
27.06.2024.Srpanj 202431.07.2024.
Svi aktivni Bauhaus katalozi
Lisica.RS Akcijski katalozi vrši prikupljanje trenutnih online kataloga velikog broja trgovaca sa tržišta Srbije. Kataloge prikupljamo na jednom mestu kako bi Vam omogućili da što lakše i brže uporedite cene i kupite najpovoljnije proizvod koji želite. Distribucijom elektronskih kataloga, takođe se smanjuje negativan uticaj na okolinu uzrokovan tradicionalnim papirnim katalozima. Lisica.RS Akcijski katalozi svakodnevno objavljuje nove kataloge, zato nas redovno posećujte kako ne biste propustili aktuelnu ponudu.

Svi katalozi i cene objavljeni na Lisica.RS Akcijskim katalozima su informativni tako da pre kupovine obavezno proverite ponudu na licu mesta. Pošto trgovci mogu bez najave da izvrše izmenu već objavljenih akcijskih kataloga, Lisica.RS Akcijski katalozi ne može biti odgovoran za važnost i tačnost istih. Lisica.RS Akcijski katalozi ne vrši prodaju proizvoda označenih na akcijskim katalozima.