Lisica.RS - Mudar izbor

Lidl u još četiri grada

Prvi savremeni diskont u Srbiji najavio otvaranje prodavnica u Vršcu, Inđiji, Jagodini i Kikindi.
Lifestyle
                 
#244 od 20.11.2018.
loading...
foto: lidl.rs
Nove Lidl prodavnice počeće sa radom istovremeno, 22. novembra, u 8 časova ujutru, a potrošače i ovoga puta očekuju atraktivne &$8220;slavljeničke” cene povodom otvaranja, kao i Deluxe asortiman proizvoda.

- Naš cilj je da ljudima širom Srbije ponudimo jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu, a ove četiri nove prodavnice doprinose da dođemo do potrošača u novim gradovima. Naišli smo na neverovatno interesovanje i dobili puno pozitivnih komentara, poput onih koji se odnose na svežinu peciva u našoj pekari, brz prolaz kroz kase ili prostran parking. Veliko interesovanje za Lidl brendove ukazuje da su domaći potrošači već upoznati sa našim asortimanom kroz kupovinu u Lidlu u drugim zemljama, ili da nam jednostavno veruju, zbog čega smo posebno ponosni - rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, Martina Petrović.

Nakon otvaranja koje sledi, mreža Lidl prodavnica u Srbiji će porasti na 23, a od sledeće godine očekuje se dalje širenje. U proteklih mesec dana, građani su imali priliku da se upoznaju sa pažljivo odabranim asortimanom proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, u kome su, pored jedinstvenih Lidl brendova, zastupljeni i domaći proizvodi. Kao novinu u susret praznicima, Lidl je u asortiman uveo Deluxe proizvode prvoklasnog kvaliteta koji će na raspolaganju biti samo do kraja godine.

Posebnu pažnju potrošača privukao je Lidlov neprehrambeni asortiman koji ga izdvaja od drugih maloprodavaca, ali i pekara u kojoj je pecivo uvek sveže budući da se peče nekoliko puta dnevno. Sudeći po komentarima, novina koja je potrošačima zapala za oko je i mogućnost da kupljeni hleb, uz pomoć mašine za sečenje hleba, iseku na željenu debljinu bez kontakta rukama i u higijenskim uslovima.

Novootvorene Lidl prodavnice će, kao i one do sada otvorene, raditi svakoga dana u nedelji, od 08:00 do 22:00 časa.

OTVARANJE 22.11.2018.:
  • Vršac - Nikole Neškovića 39
  • Inđija - Kralja Petra I 22
  • Jagodina - Knez Miletina 2
  • Kikinda - Svetosavska 44
Tagovi
izvor informacija: lidl.rs

LIDL

SRBIJA

DELUXE

OTVARANJE

PRODAVNICE

INĐIJA

VRŠAC

KIKINDA

JAGODINA

Povezane vesti
Lifestyle
najnovije
loading...
Vaša reklama OVDE, pozovite 063/311-094
Verbano.RS : Autoservis, otkup i prodaja automobila i delova
Hausmajstor: 060 731 88 09
Otkup Automobila
SEO Optimizacija sajta
Otkup i prodaja automobila Beograd
Otkup automobila Beograd
Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com
Stošić Agencija za selidbe Beograd