Lisica.RS - Mudar izbor

Lidl u Apatinu i G. Milanovcu

Lidl prodavnice u Apatinu, na adresi Dimitrija Tucovića 54 i u Gornjem Milanovcu, na adresi Vojvode Živojina Mišića 24, počeće sa radom 5. decembra u 08.00 časova ujutru, pa će ukupan broj prodavnica u Srbiji biti 37.
Lifestyle
                 
#287 od 28.11.2019.
loading...
foto: lidl.rs
Od sada će i građani Apatina i Gornjeg Milanovca imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine u Lidlu, kao i stanovnici 24 grada Srbije, u kojima je Lidl otvorio svoje prodavnice tokom proteklih godinu dana.

Prve posetioce prodavnice u Apatinu i Gornjem Milanovcu dočekaće slavljeničke cene, koje je za njih pripremila kompanija Lidl Srbija u stilu dobrog domaćina. Pored brige o kvalitetu proizvoda, od trenutka njihovog osmišljavanja, razvoja, proizvodnje i na kraju postavke na police i prodaje, Lidl svojim potrošačima omogućava brzu i jednostavnu kupovinu.

Izvanredan odnos sa potrošačima i saradnicima kompanije Lidl Srbija prepoznala je i međunarodna organizacija ICERTIAS koja je Lidlu dodelila prestižnu medalju “Prijatelj potrošača – jer cenimo naše potrošače”, kao i status “Superiorna izvrsnost”.

Na policama i ovih Lidl prodavnica naći će se 1.600 proizvoda, a među njima 350 proizvoda domaćih dobavljača. Pored redovnog asortimana, u susret predstojećim praznicima, Lidl je pripremio raznovrstan izbor Deluxe proizvoda, idealnih za novogodišnju trpezu. Za najmlađe – u neprehrambenom delu asortimana možete pronaći drvene igračke visokog kvaliteta, koje pored toga, podstiču motoriku, logično razmišljanje i kreativnost kod dece.

Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i 2 nove, u Apatinu i Gornjem Milanovcu, biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.
Tagovi
izvor informacija: lidl.rs

LIDL

SRBIJA

APATIN

GORNJI MILANOVAC

PRODAVNICA

SUPERMARKET

OTVARANJE

AKCIJA

DELUXE

ICERTIAS

Povezane vesti
Lifestyle
najnovije
loading...
Vaša reklama OVDE, pozovite 063/311-094
Verbano.RS : Autoservis, otkup i prodaja automobila i delova
Hausmajstor: 060 731 88 09
Otkup Automobila
SEO Optimizacija sajta
Otkup i prodaja automobila Beograd
Otkup automobila Beograd
Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com
Stošić Agencija za selidbe Beograd