Budite informisani, pridružite se našoj Viber zajednici!
Lisica.RS - Mudar izbor

Još dve Lidl prodavnice

Jedini savremeni diskont u Srbiji otvoriće 12. marta u 08.00 časova ujutru dve nove prodavnice - u Bečeju, na adresi Danila Kiša 10a i Pančevu, na adresi Moše Pijade 104.
Lifestyle
                 
#309 od 10.03.2020.
foto: lidl.rs
Prvi Lidl u gradu na obali Tise zajedno sa novim diskontom u Pančevu dovešće do povećanja ukupnog broja Lidl prodavnica u Srbiji na 39.

- Kao što smo najavili, nastavljamo da širimo našu prodajnu mrežu i u 2020. godini, jer želimo da što većem broju građana Srbije učinimo dostupnim odabrane artikle sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Radujemo se što ćemo novim otvaranjem jedinstven koncept kupovine približiti i građanima Bečeja, a nadamo se da će uskoro proizvodi iz Lidla postati nezaobilazni u njihovim domaćinstvima. Sve one koji nam se budu pridružili na dan otvaranja, očekuju slavljeničke cene i zabavan program - izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Pažljivo odabran asortiman od 1.600 proizvoda domaćih i stranih dobavljača naći će se i na policama nove prodavnice u Bečeju, a osim prehrambenog asortimana, tu je i ponuda neprehrambenih proizvoda koja se svake nedelje menja. Između ostalog, potrošači će imati priliku da se uvere u nemačku garanciju kvaliteta odeće iz Lidla sa i odaberu odevne komade sa Hohenstein oznakom koja garantuje bezbednost, postojanost, otpornost i tačnost veličina.

I prehrambeni i neprehrambeni proizvodi, koji se mogu kupiti isključivo u Lidlu, testirani su u nedavnom istraživanju agencije IPSOS, sa ciljem provere zadovoljstva lokalnih potrošača Lidlovim brendovima. Od 5700 ispitanih stanovnika Srbije, čak 77 odsto ocenilo je Lidlove proizvode kao vrlo dobre i odlične. Nezavisnim istraživanjem potvrđeno je da je upravo asortiman, jedan od razloga zbog čega je ovaj trgovinski lanac postao izbor za kupovinu velikog broja potrošača Srbije.

Radno vreme novih Lidl prodavnica u Bečeju i Pančevu, biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.
Tagovi
izvor informacija: lidl.rs

LIDL

SRBIJA

PRODAVNICA

DISKONT

MALOPRODAJA

BEČEJ

TISA

PANČEVO

OTVARANJE

IPSOS

MARTINA PETROVIĆ

Povezane vesti
Lifestyle
najnovije
Hausmajstor: 060 731 88 09
Otkup Automobila
SEO Optimizacija sajta
Otkup i prodaja automobila Beograd
Otkup automobila Beograd
Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com
Stošić Agencija za selidbe Beograd