Budite informisani, pridružite se našoj Viber zajednici!
Lisica.RS - Mudar izbor

Tesla Smartphone 9.1 Lite

Kompanija Comtrade predstavila je Tesla Smartphone 9.1 Lite, koji dolazi sa Android 7.0 Nougat operativnim sistemom.
IT & Tech
                 
#193 od 10.05.2018.
foto: tesla.info
Uređaj poseduje znatno uži ram koji ostavlja više prostora za HD+ ekran od 5,7 inča rezolucije 1440×720 piksela i sa odnosom stranica 18:9. Miravision tehnologija omogućava podešavanje boja shodno potrebama korisnika. Funkcija automatske regulacije osvetljenja štedi bateriju tako što osvetljenost ekrana prilagođava spoljašnjim uslovima.

Uređaj poseduje MT6750 osmojezgarni 64-bitni procesor i Mali T860 GPU. Što se tiče memorije, telefon ima 32 GB interne memorije i 3 GB RAM-a, takođe telefon podržava proširivanje memorije do 64 GB uz microSD karticu. Telefon podržava dve SIM kartice, a novina je Dual screen opcija koja omogućava podelu ekrana i paralelni rad u dve aplikacije. Tesla Smratphone 9.1 Lite poseduje dve zadnje kamere od 13 i 5 MP, i jednu prednju od 8 MP.

Smartphone 9.1 Lite opremeljen je senzorom za otključavanje telefona putem otiska prsta, koji se nalazi na tasteru koji je pozicioniran na zadnjoj strani uređaja. Baterija ima 2800 mAh, a uređaj podržava i Quick charge, odnosno mogućnost bržeg punjenja telefona pomoću originalnog punjača sa USB type C priključkom. Tesla Smartphone 9.1 Lite dolazi sa slušalicama koje imaju notifikacionu LED lampicu koja signalizira propuštene pozive, poruke i druga obaveštenja.
Tagovi
izvor informacija: pcpress.rs

MOBILNI TELEFON

TESLA

ANDROID

COMTRADE

MIRAVISION

MICROSD

SMARTPHONE

IT & Tech
najnovije
Hausmajstor: 060 731 88 09
Otkup Automobila
SEO Optimizacija sajta
Otkup i prodaja automobila Beograd
Otkup automobila Beograd
Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com
Stošić Agencija za selidbe Beograd