Lisica.RS - Mudar izbor

Otvoren auto-put Ljig-Preljina

U prisustvu premijera Srbije Aleksandra Vučića, otvorena je prva novoizgrađena deonica auto-puta Ljig–Preljina. Deonica je deo budućeg koridora Beograd - Južni Jadran.
Info
                 
#10 od 07.11.2016.
foto: TANJUG / Tanja Valin
Premijer je na otvaranju poručio da ne krije radost, jer je taj auto-put dokaz da Srbija može bolje, da može da se menja, da više ne stoji u mestu, da nije zemlja bez puteva i zemlja bez snova.

- Hvala vam svima što ste došli, a posebno narodu i građanima Srbije, kojima nije bilo teško da dođu u takovski kraj da se raduju uspehu i napretku Srbije, - rekao je Vučić obraćajući se na svečanosti na petlji “Takovo” pred oko 10.000 okupljenih građana.

- Danas ujedinjujemo zemlju, - rekao je premijer i podsetio da je od Ljiga do Preljine izgrađeno 40,4 kilometra puta kroz težak teren, da je izgrađeno 66 mostova i četiri najlepša tunela u Srbiji, uređeno korišćenje reka, postavljeno 7,5 kilometara ograde protiv buke ...

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović rekla je da je Vlada Srbije završila taj put i poručila građevinskim firmama i putarima da su im stvoreni uslovi da mogu da rade.

- Očekujem da radite u roku, u kvalitetu koji je dogovoren, da poštujete svoje radnike i plaćate njihove plate. Vlada je platila sve dugove. Ni vi putari, kao građani, ne smete da dugujete svojim radnicima, - poručila je ministarka.
Tagovi
izvor informacija: rts.rs

LJIG

PRELJINA

AUTOPUT

AUTO-PUT

ČAČAK

TAKOVO

ALEKSANDAR VUČIĆ

PREMIJER

MINISTARKA

ZORANA MIHAJLOVIĆ

BEOGRAD

JUŽNI JADRAN

OTVARANJE

CRNA GORA

Povezane vesti
Info
najnovije
Hausmajstor: 060 731 88 09
Otkup Automobila
SEO Optimizacija sajta
Otkup i prodaja automobila Beograd
Otkup automobila Beograd
Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com
Stošić Agencija za selidbe Beograd