Lisica.RS - Mudar izbor
Odaberite grad : 
Sve kategorije
Lepota i zdravlje
Hrana i piće
Usluge
Odeća i obuća
Kućni ljubimci
Putovanja
Zabava, sport i rekreacija
Kultura i umetnost
Obrazovanje
Literatura
Mali kućni aparati
Proizvodi
Ostalo
Sortiranje : | Završetak | Nove ponude | ↑ Popust ↑ | Cena |
Pretraga :  
Aktivne ponude
Grupovina doo se bavi ponudama, akcijama i popustima do 90% od 2010. godine. Mi smo bili i ostali jedan od najvećih kataloga akcija u Srbiji i regionu.

Grupovina 2.0 je mnogo više od sajta. To je novi princip poslovanja, gde si ti u prvom planu. Da bi smo to dostigli morali smo mnogo toga da promenimo, kako vizuelno tako i sistem u pozadini. Mogla bih još dugo da pišem o promenama koje smo napravili, ali mislim da je najbolje da to poentiram kroz par stavki koje će najbolje opisati glavne prednosti i mogućnosti.
www.google.rs
0 RSD
CENA
100%
POPUST
0 RSD
VREDNOST
www.google.rs
0 RSD
CENA
100%
POPUST
0 RSD
VREDNOST
Lisica.RS Grupni popusti je agregator koji grupiše ponude sajtova za grupnu kupovinu iz cele Srbije na jednom mestu. Pronalazimo sajtove za grupnu kupovinu u Srbiji i trudimo se da našim korisnicima omogućimo što je moguće više ponuda na jednom mestu, kako ne bi morali da posećuju pojedinačno više desetina sajtova za grupnu kupovinu. Mi štedimo Vaše vreme i omogućavamo Vam da brže dođete do željene ponude. Na Lisica.RS Grupni popusti se trenutno nalazi više sajtova za grupnu kupovinu i taj broj se stalno povećava.

Ponude sajtova za grupnu kupovinu na Lisica.RS Grupni popusti stavljamo u obliku linka preko kog možete doći direktno na odabrani sajt. Zbog toga, naši korisnici kod nas biraju neku od interesantnih ponuda sajtova za grupnu kupovinu, ali kupovinu i dalje obavljaju direktno preko sajta koji je ponudu postavio.

Lisica.RS Grupni popusti ne prodaje kupone za ponude, već ih samo grupiše na jednom mestu. Lisica.RS Grupni popusti ne može biti odgovoran za ponude sajtova za grupnu kupovinu jer nije ponuđač i prodavac istih. Ponude na Lisica.RS Grupni popusti osvežavaju se i dopunjuju najmanje jednmom dnevno i Lisica.RS Grupni popusti ne može garantovati tačnost i važnost ponuda ako neki od sajtova za grupnu kupovinu u međuvremenu izvrši promenu istih.
Otkup Automobila
SEO Optimizacija sajta
Otkup i prodaja automobila Beograd
Otkup automobila Beograd
Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com
Stošić Agencija za selidbe Beograd